Vedetă pe timp de pandemie: Bobonete și-a făcut cinematograf în curte, iar Delia și-a modernizat piscina de pe acoperiș

De Oana Savin, pe
Cum pandemia a făcut să se închidă majoritatea locurilor pentru distracție și nici nu mai sunt organizate evenimente, vedetele au decis să aducă modificări locuințelor lor pentru a se simți cât mai bine în această perioadă. Printre acestea se numără Mihai Bobonete, care și-a făcut cinematograf în curte, și Delia, care a adus câteva modificări în zona piscinei situată pe acoperiș.

Bobonete, în vârstă de 40 de ani, a decis că este momentul să meargă din nou la cinematograf, dar cum acestea sunt închise, și-a făcut unul în propria curte. Zilele trecute, actorul și-a serbat fiul, pe Octavian, care a împlinit 10 ani, și i-a invitat pe prietenii băiatului să vizioneze câteva filme. Astfel că, nu doar că s-au distrat, dar au fost respectate și măsurile de protecție impuse de autorități.

Vedetă pe timp de pandemie: Bobonete și-a făcut cinematograf în curte, iar Delia și-a modernizat piscina de pe acoperiș

Citește și: Adela Popescu, schimbare radicală de look. Nici copilul ei nu a recunoscut-o

Pe de altă parte, se pare că Delia a ales să aducă câteva îmbunătățiri piscinei aflate pe acoperișul penthouse-ului pe care îl deține. Mai exact, artista și-a schimbat total zona de relaxare, aceasta fiind acum mult mai extinsă și mult mai confortabilă. Acum, piscina este înconjurată de fotolii, hamace, canapele din ratan, iar foișorul e plin de verdeață. Vedeta nu se dă înlături de la cheltuieli atunci când vine vorba de confort, mai ales că apartamentul în care locuiește a costat nici mai mult nici mai puțin de 1.4 milioane euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delianomad) on

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter