Vedete care vor naște în 2019

De Ioana Tătaru, pe
2019 se anunță a fi un an foarte bun pentru multe dintre vedetele tale preferate și asta pentru că o mulțime de bebeluși sunt pe drum! Meghan Markle, Amy Schumer, Simona Gherghe, Gabriela Cristea și Catrinel Menghia sunt doar câteva dintre viitoarele mămici, care vor naște în viitorul an. 

Meghan Markle

Meghan Markle

Unul dintre cei mai așteptați bebeluși din lume este bebelușul regal al lui Meghan și Harry. Ducesa de Sussex va deveni mamă pentru prima oară în primăvara anului 2019. Copilul celor doi va fi al șaptelea în linie la tronul Marii Britanii și al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Amy Schumer

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Does this baby make me look fat? With my sister lil Kimby wearing head to toe @lecloudclothing 🐣

O postare distribuită de @ amyschumer pe

Amy Schumer și soțul ei, Chris Fischer, așteaptă primul lor copil. Actrița nu ezită să posteze numeroase poze cu burtica sa pe conturile de socializare.

Simona Gherghe

Prezentatoarea tv, Simona Gherghe, va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a ales să dea vestea într-un mod inedit, în versuri, pe pagina sa de Instagram: „Cumva, prin nu știu ce minune/ Când nimeni, nimeni nu se aștepta/ Un suflet mic și-a ales…familia!/ Ana, mama și tata te așteaptă! #vinebebe2”, a scris Simona Gherghe. Vedeta este căsătorită cu Răzvan Săndulescu. Cei doi au împreună o fetiță, pe Ana Georgia.

Andreea Bălan

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤰cel mai frumos sentiment e atunci cand bebele se misca in burtica #26weekspregnant

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Andreea Bălan radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta de 34 de ani și-a dorit să mai aibă încă un copil, după nașterea fetiței sale, Ella Maya. Viitorul bebeluș al Andreei și al lui George o să apară în viața lor la începutul lunii martie.

Gabriela Cristea

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤❤

O postare distribuită de Gabriela Cristea Oficial (@gabrielacristeaoficial) pe

Nu a trecut nici măcar un an de când Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe prima ei fetiță, Victoria și deja în familia vedetei, barza își face din nou apariția. Gabriela este în al noulea cer, iar Tavi Clonda este nerebdător să devină tătic pentru a doua oară.

Catrinel Menghia

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🎀 #CutiePie 🔜

O postare distribuită de Catrinel Marlon D.L (@catrinelmarlon) pe

Fotomodelul Catrinel Menghia strălucește de fericire de când a dat vestea cea mare. Catrinel este însărcinată cu primul ei copil și trece prin cea mai fericită perioadă din viața sa. Românca se iubește cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.

Sursă foto: Arhivă Personală, Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter