Vedete: Cele mai penibile reacţii după despărţire

De Sandra S., pe

Vedetele sunt departe de perfecţiune, chiar dacă arată mereu bine în faţa camerelor de luat vederi. În culise, duc vieţi normale, ca ale tuturor oamenilor de rând, iubesc, au relaţii, suferă, se despart. Dacă la maturitate au învăţat să-şi aleagă oamenii cu care îşi petrec timpul, în trecut nu se pot lăuda cu cele mai bune alegeri:
Natalie Portman
Câteodată, cel mai jenant lucru despre un fost iubit este că aţi fost împreună. În aceeaşi situaţie se află şi Natalie Portman. Frumoasa actriţă a avut în 2008 o relaţie cu Devendra Banhart, un cântăreţ de muzică „freak-folk” şi a jucat într-unul din videoclipurile lui muzicale. Nu e nevoie de mai multe explicaţii, ci să vezi filmuleţul:

În prezent, frumoasa actriţă s-a căsătorit cu coregraful Benjamin Millepied şi au făcut împreună primul copil. Banhart a ieşit din atenţia presei în 2009, fiind acuzat de consum de droguri, iar în prezent încearcă să se relanseze.
Maria Dinulescu
Vă mai aduceţi aminte când a avut o relaţie cu Codin Maticiuc? Ea, actriţă frumoasă, boemă, visătoare, el, fante de Dorobanţi care rupea cafenelele de fiţe în două. Ea spunea presei că ea vede în el binele, el umbla cu multe tinere seară de seară. Pe lângă asta, i se spunea şi Poponeţ. S-au despărţit definitiv după o relaţie de aproximativ o lună, timp în care s-au mai despărţit şi împăcat.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter