Vedete: Top 4 celebrităţi cu facultate şi IQ uriaş

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 13:10

Ştim multe lucruri despre vedete, cu cine se căsătoresc, pe cine iubesc, cu cine ies în oraş şi unde pleacă în vacanţă. Dar multe informaţii despre celebrităţi sunt mai puţin cunoscute, cum ar fi IQ-ul sau diplomele pe care le deţin din tinereţe. Iată 4 vedete cu facultate şi IQ uriaş. Ştiai că sunt atât de deştepte?
Natalie Portman
Actriţa din V for Vendetta, Lebăda neagră sau Star Wars a absolvit Harvardul şi ştie mai multe limbi străine. Până să termine facultatea, Natalie Portman a avut articole publicate în reviste ştiinţifice, a ucis extratereştri în Star Wars şi a terminat liceul cu nota maximă. Toate astea fără să meargă la un liceu privat, ceea ce, în Statele Unite nu-ţi dă foarte multe şanse să scapi de joburi ca ospătar la fast food şi vânzătoare.
Kate Beckinsale
Cunoscuta şi atractiva actriţă a fost un copil minune. Imediat cum a învăţat să scrie şi să citească, micuţa Kate s-a apucat să scrie poezii şi proză scurtă. În şcoală şi liceu, Kate a obţinut mai multe premii naţionale şi internaţionale de literatură, ceea ce i-a adus o bursă la Universitatea Oxford. Aici, Kate Beckinsale a studiat franceza, germana şi rusa şi a obţinut un master în literatură internaţională. Nu a mai apucat să-şi dea doctoratul, că a primit o propunere pentru a juca într-un film.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter