Vedete din România care nu arată chipul copiilor lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:54

Câteva vedete din țara noastră au decis să nu publice imagini cu chipul copiii lor. Unele dintre ele și-au justificat decizia, altele nu. Iată care sunt aceste vedete:

Vedete din România care nu arată chipul copiilor lor:

Adela Popescu

Din anul 2015, Adela Popescu (34 de ani) este căsătorită cu actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (43 de ani). Perechea are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

„Fără răutate, doar curiozitate, care e faza cu pozele astea printre staruri să ascundă fața copilașilor? Ce ar zice peste 15-20 de ani? «Aaaa, mamă, ce drăguță e poza asta, dar sigur sunt eu în poză?»”, i-a comentat un urmăritor Adelei Popescu, în urmă cu ceva timp.

„Avem și varianta cu fețele lor. Noi îi arătăm, dar nu foarte des. Nu e niciun calcul, nicio strategie, pur și simplu așa simțim să facem. E foarte posibil ca de mâine să ne hotărâm să postăm numai cu ei fără nicio problemă”, a răspuns Adela atunci.

Lavinia Pîrva

În mai 2019, Lavinia Pîrva (35 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (52 de ani) au devenit părinții unui băiețel, Alexandru (1 an și 5 luni). Până acum, artiștii au evitat să arate chipul fiului lor, fără să-și explice decizia. În emisiunea „Vorbește lumea”, întrebată cu cine seamănă fiul lor, Lavinia a mărturisit: „Momentan nu ne dăm seama. Seamănă cu tati, da, când era el mic, comparând pozele”.

Anca Lungu

Anca Lungu (33 de ani), fostă prezentatoare a știrilor Antenei 1, locuiește în prezent în Nisa, Franța. Anca are o fiică, Natalia-Adriana (5 ani), din fostul mariaj cu Ștefan Lungu, și un fiu, Georgios Alexander (1 an), alături de actualul partener, Harry Arampatzis, un om de afaceri cu origini grecești. Anca nu și-a justificat nici ea decizia.

Diana Dumitrescu

În septembrie 2019, actrița Diana Dumitrescu (36 de ani) a devenit mama unui fiu, Carol Anton, alături de soțul ei, Alin Boroi. Până acum, actrița nu a argumentat decizia de a nu-i arăta chipul micuțului Carol. Într-un alt context, Diana mărturisea, însă: „Eu am spus așa, și o voi mai spune. Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine. Deciziile îi aparțin, la fel și consecințele. Am scris despre acest lucru pe blogul meu”.

Cristina Ich

În iuli 2019, Cristina Ich dezvăluia că era însărcinată cu primul ei copil, un fiu. Modelul a marcat momentul special printr-o ședință foto, realizată în colaborare cu revista Elle România.

În luna noiembrie a aceluiași an, Noah Alexandru s-a născut. „De ce nu vreau să vi-l arăt? Eu mi-am creat o anumită imagine pe social media, de ce să îl amestec în asta? Dacă Noah nu vrea să îl pun pe social media? Eu nu pot să îl întreb dacă vrea. Dacă spune: «Măi, mamă, dar de ce m-ai postat că eu nu voiam». Trebuie să fie bărbat, după crește și spune: «Mama, dar ce ai făcut? M-ai postat în toate ipostazele posibile?». Trebuie să fie el de acord. Dacă stau bine să mă gândesc, nici la un an nu poate să-mi răspundă, deci nu, o să pun mult mai târziu [poze cu el]”, spunea modelul atunci.

Deși a publicat unele imagini la story, Cristina nu a publicat nicio fotografie cu chipul fiului ei în feed-ul de pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Cum se organizează Roxana Blagu de când a devenit din nou mămică?

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter