Vedetele noastre se bucură de vacanţă. Pe unde umblă

De Geo Berciu, pe

Cu toate că au un program foarte încărcat din punct de vedere profesional, vedetele reuşesc să-şi rezerve măcar câteva zile de vacanţă pentru a-şi reîncărca bateriile şi pentru a se distra.
Înainte de începerea emisiunii „Dancing with the Stars”, Mihai Petre şi-a încărcat bateriile cu o săptămână în Dubai, acolo unde a fost însoţit de soţia lui, Elwira, şi de fetiţa lor, Catinca, în vârstă de un an şi jumătate. Deși a fost o vacanță de relaxare, Mihai Petre și soția au bifat și câteva activități sportive: au jucat ping-pong, au înotat, au încercat pentru prima dată wakeboard, dar au făcut și plimbări recreative și au vizitat grădina zoologică subacvatică.
Vedetele noastre se bucură de vacanţă. Pe unde umblă

Imediat după nuntă, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, au bifat un concediu de neuitat în Santorini, Grecia. Cei doi au petrecut „luna de miere” pe însorita insulă, au făcut plajă, au gustat preparatele tradiţionale şi chiar au făcut o escapadă cu un iaht înotând în mijlocul mării. „Salutari din Santorini! Am avut o saptamana superba, am vazut locuri minunate si ne am simtit extraordinar! Maine venim acasa la fetita noastra de care ne este foarte dor!”, a scris Oana pe pagina sa de Facebook.
Vedetele noastre se bucură de vacanţă. Pe unde umblă

Şi Florin Dumitrescu şi proaspăta lui soţie au evadat într-o scurtă lună de miere, de patru zile în Palma de Mallorca. Cei doi nu au rezistat mai mult departe de fetiţa lor, Ava, însă atât cât au stat acolo și-au încărcat bateriile pe una dintre cele mai frumoase plaje din Europa, Es Trenc. Zilele însorite la plajă au fost perfect asezonate de o vizită la cel mai mare Aquarium din Europa, unde juratul de la Hell’s Kitchen mărturiseşte că dorea neapărat să ajungă, fiind fascinat de rechinii uriaşi.
Vedetele noastre se bucură de vacanţă. Pe unde umblă

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu nu au putut să stea departe de micuţa Elena Carolina nici măcar câteva zile, aşa încât şi-au făcut bagajele şi au plecat în prima lor vacanţă împreună, în Grecia. Ca să aibă şi ei momentele lor de respiro şi să simtă totuşi că sunt în vacanţă, cântăreaţa şi soţul ei i-au luat în vacanţă şi pe părinţii Alinei, care au avut grijă de micuţa Elena Carolina.
Vedetele noastre se bucură de vacanţă. Pe unde umblă

Nicoleta Luciu a avut nevoie de ceva curaj ca să plece la drum cu toţi copiii în vacanţă. Oricât de greu pare, Nicoleta Luciu şi-a mobilizat toate forţele, dar şi pe soţul ei, pentru a porni cu toţii spre Croaţia, acolo unde Zsolt Csergo îşi ţine ancorat iahtul. De această dată vedeta îşi va petrece vacanţa prelungită alături de tripleţii ei. Kim, Kevin si Karoly au parte astfel de prima vacanţă peste hotare, în timp ce băieţelul mai mare, Zsolt Jr. este un „veteran” al ieşirilor cu părinţii lui în ţări străine.
Vedetele noastre se bucură de vacanţă. Pe unde umblă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter