Victor Slav, prima reacție după ce a fost scos din grila de programe Kanal D

De Mădălina Manole, pe
Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune.

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Victor Slav, prima reacție după ce a fost scos din grila de programe Kanal D

Conform paginademedia.ro, emisiunea “Vulturii de noapte” a fost scoasă din grila de programe deoarece show-ul nu a reușit să urce în top 20 emisiuni de divertisment luna trecută. Emisiunea a avut deja parte de mai multe schimbări în ultima perioadă. Atunci când Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, unde se filmează “Exatlon”, el a fost înlocuit de Bursucu alias Adrian Cristea. De asemenea, show-ul de noapte a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut, fiind difuzată inițial vinerea, ulterior fiind mutată duminica.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter