Victor Slav se reprofilează. Cum vrea să facă bani prezentatorul de televiziune

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 iunie 2020, 12:58
Victor Slav și Cătălin Cazacu au demarat împreună un proiect de divertisment, în urmă cu mai bine de un an, prin care asigurau atmosfera la petreceri, dar și la nunți, în calitate de MC. Din păcate, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap, iar cei doi se văd nevoiți să se reprofileze.

Victor Slav și Cătălin Cazacu au pus la cale un nou plan de a face bani și speră să aibă succes cu acesta: ”Se cheamă ”Dă-i mai tare în parcare” și o să conțină o parte de drive-in, o parte de divertisment. Petreceri în mașină by PartyCrushers. Doar că așteptăm să vedem exact ce avem voie să facem și ce nu avem voie. Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri. Am stat două luni, om mai sta, dar cât să stai în casă? Mai ales că a venit vara.” – a transmis Victor Slav

Citește și – Andreea Bălan, decizie neașteptată. Artista pleacă în vacanță cu George Burcea

Cătălin Cazacu, deși prezentator al emisiunii ”Cash Taxi” de la Kanal D, care va debuta sâmbătă cu un nou sezon, îți mai dorește ceva pe lângă: ”Îmi doresc radio. Am fost de câteva ori la Radio Impuls și a început să-mi placă. Dacă există vreun post liber, orice, că trebuie să zic ”bună dimineața”, să citesc reclame, mă bag. E o chestie nouă, pe care mi-am dorit să o fac și nu am avut ocazia până acum.” – a mărturisit Cătălin Cazacu pentru Libertatea.

Citește și – Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter