Viorel Lis a spus adevărul despre Oana, soția lui: „Cu mâncarea face o greșeală mare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 noiembrie 2019, 14:20

Viorel Lis și Oana sunt împreună de mai bine de 20 de ani, deși nimeni nu ar fi crezut că vor rezista atât, în condițiile în care diferența de vârstă dintre ei este de 35 de ani.

În cadrul emisiunii Agenția VIP de la Antena Stars, Viorel Lis nu a mai contenit din a-și lăuda soția: „Are 3 facultăți, e foarte deșteaptă. Ea o să iasă la pensie studentă. Eu sunt încă tânăr, sunt puternic. Eu o consiliez pe ea, eu sunt psihologul ei. Îi spun tot ce greșește, tot ce trebuie să facă”.

Viorel Lis nu s-a sfiit însă să o critice puțin pe partenera lui de viață, potrivit Libertatea: „Cu mâncarea face o greșeală mare, în rest nu. Se depune. La Oana se depune. Oana e o fată bună. Oana ascunde ciocolata prin casă”.

De asemenea, Viorel Lis a spus care este secretul căsniciei lor atât de trainice: „Într-o căsătorie trebuie să lase și unul și altul mult, să nu conteze numai părerea unuia, să țină cont și de părerea celuilalt. Uite așa am lăsat eu 20 de ani! Eu cred că eu las mai mult. Când ești mai tânăr, ești mai ambițios, nu-ți place să te cerți. Acum, la vârsta mea, ne înțelegem excelent. Oana s-a obișnuit după mine, duce viața unui pensionar”.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter