Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 10:32

Virgil Ianțu (50 de ani) și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, formează un cuplu de mai bine de 18 ani. Perechea are împreună o fiică, Jasmine. Adolescenta a împlinit 16 ani în luna iulie a anului acesta.

Prezentatorul de televiziune și producătoarea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Vrei să fii milionar?”, găzduită de Virgil între anii 2000 și 2014. Formatul a fost difuzat de posturile Prima TV (2000-2003 și 2014) și Kanal D (2011-2012 și 2018-2019).

Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

Roxana este născută pe 1 august. Cu ocazia aniversării partenerei lui, Virgil Ianțu a scris pe Instagram: „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume. La mulți ani și să te ții tot așa de tânără și de frumoasă până la adânci bătrâneți. Ale tale ca ale mele au început demult”.

„Mulțumeeeesc pentru tot! 🥂❤️ Ce norocoasă să te întâlnesc în viața asta și să ne avem unul pe altul! Mulțumesc pentru că ești și că ești așa, you, the Man! ❤️”, a comentat Roxana.

„La mulți ani, femeie! Să fii fericită și mereu iubită! ❤️”, a scris Mihaela Rădulescu (51 de ani), care tot pe 1 august își aniversează fiul, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Deși sunt împreună de mai bine de 18 ani, Virgil și Roxana nu s-au căsătorit. „Cererea (n.r. în căsătorie) a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim.

E adevărat că au trecut 15 ani, dar… S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm.

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Fiica lui Virgil Ianțu este din ce în ce mai frumoasă

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Ce chipeș este Ayan

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stă un funcționar public și o foaie din asta…

Așa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampilă și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu.

Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată”, povestit Virgil Ianțu pentru Life.ro.

„Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect. Ce am zis că facem? Asta facem și ne dăm mâna. Punct. Și înregistrăm, că mai uiți. Ar fi suficient.

Mda… Vezi, trebuie și pentru asta timp. Mie mi-e groază și de nuntă, de invitați, de tămbălăul acela care e numai stres pentru miri, pentru nași, etc. Stai în picioare cu paharele alea la intrare. Eu tot timpul râd de prietenii care se însoară.

«Na, stai în picioare și distrează-te! Lasă-mă pe mine, că mă distrez eu.» Cel mai bine se distrează aceia care comentează după, ba că sarmalele erau arse, ba că mireasa era grasă… Și atunci de ce să…? E bine așa și când o fi, o fi. Nu zic că nu o să o facem”, a mai explicat Virgil Ianțu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter