Vrea Gabriela Firea să candideze la președinția României?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 17:01

Invitată în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de Kanal D, Gabriela Firea (48 de ani) a vorbit, printre multe altele, despre copilăria ei marcată de neajunsuri. Totodată, fosta jurnalistă a fost întrebată dacă își dorește să devină președintele României.

Vrea Gabriela Firea să candideze la președinția României?

„Dați-mi voie, în primul rând, să îi mulțumesc mamei mele, pentru faptul că a compensat din tot sufletul ei privațiunile financiare pentru noi toți. (…) Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, într-adevăr, a fost, să spunem, cel care a determinat situația noastră mai dificilă.

Părinții noștri au și divorțat când eu aveam 13-14 ani… Dar noi cu toții l-am iertat! (…) Sunt sensibilă, din această cauză, când văd copii săraci, bătrâni fără ajutor, și știu că ceea ce spun pare decupat dintr-un manual de marketing, dar nu este așa… este ceea ce simt. (…)

Cea mai mare umilință este să iubești pe cineva care îți spune că nu-ți poate întoarce sentimentele pentru că nu ești la același nivel financiar. Cred că, pentru un adolescent, este un moment de suferință peste care se poate trece, dar care nu poate fi uitat!”, a povestit Gabriela Firea, potrivit WOWbiz.

Întrebată dacă își dorește să devină președintele României, Gabriela a completat: „Vreau să fiu sănătoasă, fericită, cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ceea ce se va întâmpla peste trei ani și ceva doar Dumnezeu știe!”.

Citește și:

Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Capitalei?

Gabriela și-a început cariera în jurnalism în 1990, 22 ani mai târziu făcând tranziția către o carieră politică. Timp de patru ani, fosta prezentatoare TV a ocupat funcția de primar al Capitalei, iar anul trecut a dezvăluit ce salariu a avut.

Din 29 octombrie 2020, senatoarea nu mai este primar al Bucureștiului. În urma alegerilor, învingător a ieșit Nicușor Dan, fondator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România (USR). Deși a pierdut alegerile, Gabriela Firea continuă să facă parte din Partidul Social Democrat (PSD).

Invitată în platoul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, Subiectiv, Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu a avut în acea perioadă. „13.000 de lei pe lună. Atenție, de lei, nu de euro. Atât am avut!”, a declarat senatoarea.

Din anul 2010, Gabriela este căsătorită cu politicianul Florentin Pandele, alături de care are doi fii, David Petru și Zian Mihail. Din primul mariaj cu Răsvan Firea (n. 1955 – d. 2010), Gabriela mai are un fiu, Tudor Ștefan.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter