Whitney Houston ar fi fost abuzată sexual în copilărie de verișoara sa

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 18 mai 2018, 09:52
Cântăreața americană Whitney Houston ar fi fost abuzată sexual în copilărie de verișoara sa, artista Dee Dee Warwick, a dezvăluit documentarul „Whitney”, regizat de Kevin Macdonald, ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes.

Documentarul a fost făcut cu ajutorul familiei artistei, rudele acesteia acordând mai multe interviuri prin care au dezvăluit detalii neștiute despre viața vedetei.

Două persoane au lansat acuzații la adresa lui Dee Dee Warwick, afirmând că aceasta ar fi profitat de Whitney când era doar un copil.

Fratele vitreg al lui Whitney Houston, fostul jucător de NBA Gary Garland-Houston, susţine că atât el, cât şi cântăreaţa au fost abuzaţi sexual de Dee Dee Warwick atunci când el avea o vârstă cuprinsă între 7 şi 9 ani. La acea vreme, Houston ar fi avut cel mult 3 ani, relatează Daily Mail.

De asemenea, asistenta cântăreței, Mary Jones, a spus că Whitney a povestit la un moment dat că a fost abuzată sexual la o vârstă fragedă, de către o femeie.

Citește și: Detaliu şocant în cazul morţii lui Whitney Houston!! Ce s-a întâmplat cu cadavrul cântăreţei

Dee Dee Warwick (născută cu numele Delia Mae Warrick) a murit în 2008, la vârsta de 63 de ani, după ce s-a confruntat cu dependenţa de droguri. Ea a fost nepoata mamei lui Whitney Houston, Cissy Houston, şi sora mai mică a celebrei cântăreţe soul Dionne Warwick. O cântăreaţă de soul şi gospel apreciată în anii 1960 şi la începutul anilor 1970, Dee Dee Warwick a avut o carieră umbrită de cea s surorii ei, pentru care a făcut backing vocals, spre sfârşitul carierei ei.

Documentarul mai dezvăluie faptul că John Houston, tatăl şi contabilul lui Whitney Houstos, i-a furat din venituri. Acesta a murit în anul 2003. În 2002, el şi-a dat fiica în judecată pentru 100 de milioane de dolari, dar fără să aibă câştig de cauză, acuzându-și fiica că ar fi încălcat un contract semnat cu Arista/BMG.

Filmul prezintă şi mariajul turbulent pe care Whitney Houston l-a avut cu Bobby Brown, speculaţiile cu privire la relaţia pe care ea ar fi avut-o cu directorul ei de creaţie Robyn Crawford, precum şi creşterea dificilă a fiicei artistei cu Brown, Bobbi Kristina Brown.

Potrivit documentarului, la un moment dat, Bobbi Kristina ar fi afirmat că ar vrea să își omoare mama și să facă totul să pară ca o sinucidere.

Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani, într-o cameră din hotelul The Beverly Hilton, în anul 2012, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Citește și: De ce a murit fiica lui Whitney Houston. Cauza decesului a fost dezvăluită

Fiica artistei, Bobbi Kristina Brown, a murit în 2015, la vârsta de 22 de ani, în condiţii similare cu cele în care a decedat mama ei. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă, fără să reacţioneze la stimulii externi, în cada din reşedinţa ei din Atlanta, în ianuarie 2015. Bobbi Kristina Brown a murit înecată, pe fondul consumului de droguri şi alcool.

Bobbi Kristina Brown a fost înmormântată lângă mama ei, pe 3 august 2015, într-un cimitir din statul american New Jersey.

Whitney Houston a vândut cele şapte albume de studio lansate în aproximativ 200 de milioane de copii în întreaga lume şi a avut şapte hituri consecutive pe primul loc în Billboard Hot 100, un record pe care îl împarte cu Madonna.

Între premiile obţinute de artistă se numără şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter