Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 17 decembrie 2020, 13:46

Zara Tindall (39 de ani), fiica Prințesei Anne (70 de ani) și nepoata Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), este însărcinată cu al treilea copil alături de soțului ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall (42 de ani).

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

În timpul podcastului The Good, The Bad & The Rugby, sportivul a dezvăluit: „Am făcut o mică ecografie săptămâna trecută. Al treilea Tindall este pe drum.”

Mike și Zara, unica fiică a Prințesei Anne și verișoara Prințului William (38 de ani) și a Prințului Harry (36 de ani), sunt părinții a doi copii, două fiice, Mia Grace (6 ani) și Lena Elizabeth (2 ani).

Bebelușul va deveni al nouălea strănepot al reginei. „Mi-ar plăcea să fie un băiețel de data aceasta”, a mai dezvăluit sportivul. „Am două fiice. Mi-ar plăcea și un băiețel. Voi iubi bebelușul indiferent că este fetiță sau băiețel, dar mă rog să fie băiețel.”

Cuplul a ținut sarcina secretă până acum, inclusiv față de fiicele lor. „Mia cred că se va bucura să afle. Ea ne-a mai cerut o surioară sau un frățior. Sperăm că i-am îndeplinit dorința. Lena crește … iar Mia vrea un alt bebeluș cu care să se joace.”

În ceea ce o privește pe viitoarea mămică, Mike a adăugat: „Zed este foarte bine”. „Suntem totuși atenți din cauza celor întâmplate în trecut.” După nașterea celei de-a doua fiice, Zara a suferit două pierderi de sarcină.

„Trebuie să treci printr-o perioadă în care să nu vorbești despre asta”, mărturisea pentru The Sunday Times, în 2018. „Este prea crud, dar ca în multe alte situații dureroase, timpul vindecă.”

Meghan Markle a dezvăluit luna trecută că a pierdut a doua sarcină

La sfârșitul lunii noiembrie, Meghan Markle (39 de ani), soția Prințului Harry, dezvăluia într-un eseu publicat în New York Times că în vara anului acesta a pierdut a doua sarcină.

„Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam a doua sarcină”, a scris Meghan.

A continuat prin a dezvăluit cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele frânte din ea”. A completat: „Pierderea și durerea ne-au chinuit pe fiecare dintre noi în 2020”.

Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie.

„Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora.

Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Cum au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry Ziua Recunoștinței?

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter