Alex Velea și Denise, mama Antoniei, imagini inedite în exclusivitate

De Monica Cismaru, pe
Alex Velea și Denise Iacobescu, mama Antoniei, au realizat o ședință foto inedită în exclusivitate pentru revista Unica, iar imaginile vorbesc de la sine. 

Alex Velea și Denise Iacobescu, mama Antoniei, formează un cuplu-model de ginere și soacră. Cei doi au o relație caldă, apropiată, iar prezența lor demontează imediat mitul conform căruia soacrele trebuie să le facă zile fripte ginerilor. Alex (34 de ani) și Denise (50 de ani) apar în premieră împreună într-o ședință foto, iar energia pozitivă emanată de cei doi nu poate fi disimulată defel. Denise l-a îndrăgit pe Alex încă de când i l-a prezentat Antonia, chiar dacă ea își pregătise un tir de întrebări „de baraj“ pentru pretendentul la inima fiicei ei.

Alex Velea și Denise, mama Antoniei, prima ședință foto împreună

Alex își manifestă afecțiunea față de Denise alintând-o „Frumusețe“ și cumpărându-i des flori, iar Denise îl apreciază cel mai mult pe ginerele ei că e hotărât și că știe ce vrea de la viață. O familie cool!

Ce spune Alex despre Denise

Ce apreciezi cel mai mult la Denise?

E un om extraordinar și are fire de artist, e boemă, iar fiica ei a moștenit-o. Avem multe puncte în comun și mă bucur că e mereu alături de noi. Ne ajută și cu creșterea copi – ilor, e o bucurie și o binecuvântare că putem să apelăm la ajutorul părinților noștri, că sunt mereu lângă noi.

Cum a fost prima întâlnire cu Denise?

Am avut emoții, eu sunt o fire mai emotivă, deși nu pare. Știu să-mi controlez emoțiile foarte bine, dar inima îmi sare de multe ori din piept. Dar erau emoții pozitive, nu era ca și cum aș fi dat un test. Voiam să mă cunoască fix așa cum sunt eu și, dacă mă plăcea, era un bonus. Nu voiam să fac ceva anume pentru a o impresiona. I-am dus flori atunci și îi mai duc și acum câte un trandafir.

E ceva ce Denise nu știe încă despre tine?

Să știi, Denise, că nu am 34 de ani, sunt ceva mai tânăr. Nu e nimic, știe totul despre mine.

Ce spune Denise despre Alex

Cum l-ai descrie pe Alex în trei cuvinte?

Ambițios, gingaș și are o latură de copil.

Cum a fost prima întâlnire cu el?

Când ne-am cunoscut, Alex era mai rușinos, iar eu aveam o listă cu întrebări pentru el, dar a făcut față. Voiam să știu de ce a ales-o pe Antonia și ce planuri au, ce-i place lui în general să facă în viață.

Citește materialul integral în UNICA de martie! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter