Amalia Enache, despre rochia de mireasă pe care o va purta Meghan Markle

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Joi, 17 mai 2018, 12:13
„N-aş băga mâna în foc că va alege un designer britanic, aş paria pe o surpriză“, a spus Amalia Enache în cadrul emisiunii „Adevăr sau provocare“, de pe Unica.ro.  
Invitată în cadrul emisiunii „Adevăr sau provocare“, de pe Unica.ro, Amalia Enache a povestit despre experienţa de corespondent special PRO TV la două dintre Nunţile Regale ale Europei – cea din 2004 dintre Prinţul Felipe al Spaniei şi Letizia Ortiz şi cea dintre Prinţul William şi Kate Middleton, din aprilie 2011. Întrebată despre rochia pe care o va purta Meghan Markle în ziua nunţii, Amalia a spus că se aşteaptă la o surpriză din partea miresei şi că aceasta ar putea alege un designer american şi nu unul britanic, aşa cum se aşteaptă toată lumea. „N-aş băga mâna în foc că va alege un designer britanic, aş paria pe o surpriză“, spune Amalia Enache.
Cele mai multe pariuri se fac despre alegerea vestimentară lui Meghan Markle, iar printre finaliştii din cursa posibililor creatori ai rochiei de mireasă se află casele Erdem, Burberry, Jenny Packham, Stella McCartney, Ralph&Russo, Giles Deacon.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter