Cătălin Măruță, despre ediția de octombrie a Revistei Unica. VIDEO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 20:06
Ediția din luna octombrie 2019 a Revistei Unica este una plină de surprize. Prima veste inedită, care a făcut înconjurul presei și internetului, a fost că redactorul-șef al acestui număr de toamnă este întocmai Amalia Enache. Îndrăgita prezentatoare de știri de la Pro Tv a acceptat provocarea redactorului-șef, Raluca Hagiu, iar rezultatul a fost unul cel puțin fascinant.

Cătălin Măruță a avut-o ca invitată în emisiunea sa pe Amalia Enache și au vorbit despre coperta surprinzătoare a Revistei Unica din luna octombrie, prima copertă din istoria de 22 de ani a Revistei Unica în care apar trei bărbați.

Smiley, Alex Dima și Andi Vasluianu sunt cei trei protagoniști care „îmbracă” cu grație și eleganță coperta Unica din luna octombrie. În stilul său caracteristic, Cătălin Măruță a descusut-o pe Amalia Enache și astfel a aflat o parte dintre exclusivitățile acestui număr incendiar de toamnă, dintre care amintim și dezvăluirea lui Smiley care, în sfârșit, după 3 ani, recunoaște relația cu Gina Pistol.

Vezi aici Making-of – fotografii inedite din culisele ședinței foto pentru coperta Unica de octombrie!

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter