Cornel Ilie: „Câştig miza cea mare“

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Joi, 17 mai 2018, 12:13
Cornel Ilie va fi unul dintre intrepreţii personajului Sam din musicalul „Mamma Mia!“, alături de Aurelian Temișan și de Ciprian Teodorescu.  Artistul a declarat că lucrul care îi place cel mai mult la rolul lui e că acesta câştigă, în final.
„Dintre toţi trei taţii, eu câştig miza cea mare! Şi în viaţă lupt pentru orice foarte tare şi pare că şi aici iese. Karma funcţionează şi în musical, a declarat Cornel Ilie, care va fi foarte ocupat în data de 24 mai pentru că, pe lângă premiera „Mamma Mia!“, în acceaşi seară are şi spectacolul CAMELEOM, de la Arenele Romane.
Legat de musical, Cornel Ilie a mai declarat că „Aproape totul este nou pentru mine, cu ocazia acestui proiect, mai ales faptul că trebuie să aduni la un loc bucuria de a cânta, emoția de a juca, energia de a dansa și, toate astea, ca fiind altcineva decât sunt eu. Aici nu sunt Cornel Ilie, sunt Sam Carmichael, unul dintre cei trei posibili tați ai Sophiei. Lucrul cu o echipă foarte generoasă și cu mare poftă de a face față provocării de a pune în scenă cea mai mare producție a unui musical în România este foarte revigorant, foarte motivant pentru tot ce urmează“.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter