Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în secret

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 23 septembrie 2019, 18:07
Andrei Ștefănescu s-a căsătorit, în secret, în acest weekend, cu cea care i-a dăruit și un copil. Îndrăgitul cântăreț a ales să își unească destinul cu iubita sa, Antonia, la Sinaia.

Cel care a anunțat că s-a însurat cu Antonia a fost chiar Andrei, în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”. Artistul și iubita lui au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani, Ayan.

S-a aflat așa un pic. Suntem în Sinaia, am ținut secret total, am vrut să fac departe de București,de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraș special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici”, a declarat Andrei Ștefănescu.

A fost emoționant, pe fugă, dimineața. Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit șase ani de relație. Suntem bine și important e că a ieșit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înțeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanență, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă”, a povestit cântărețul după cununie.

Andrei Ștefănescu a divorțat după ce a l-a înșelat soția

Andrei nu este la prima căsnicie. Acesta a mai fost căsătorit în urmă cu câțiva ani cu cântăreața Sylvia. Însă mariajul lor a luat sfârșit după ce ea l-a înșelat cu un model pe care l-a cunoscut la filmările unui videoclip.

După acest eveniment nefericit, el spunea că nu își dorește să se mai căsătorească. Dar se pare că Antonia i-a dmeonstrat că are stofă de soție bună, iar el i-a acordat acum numele lui.

Sursă foto: Facebook, Vlad Chirea, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter