Retrospectiva anului: Cupluri de la Hollywood care s-au despărțit în 2019

De Oana Dinu, pe
Lady Gaga

Vedetele pe care le admirăm trăiesc vieți la care oamenii simpli doar pot visa, dar asta nu le asigură succesul relațiilor de cuplu. Despărțirile și dramele nu țin cont de statut social sau celebritate, iar 2019 a fost un an care a adus numeroase probleme sentimentale starurilor de la Hollywood. Iată ce cupluri de la Hollywwod s-au despărțit în 2019.

Cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei, Christiano Carino, după doi ani de relație. Cei doi formau un cuplu din februarie 2017 și se logodiseră în octombrie 2018. Lady Gaga a atras atenţia când a apărut la premiile Grammy 2019 fără iubitul ei şi fără inelul de logodnă. La șase luni după despărțirea de Carino, aceasta a început o relație cu Dan Horton, inginerul ei de sunet, dar nu a durat mai mult de trei luni.

Demi Lovato

Artista și iubitul ei, Henry Levy, s-au despărțit la sfârșitul lunii februarie, după numai câteva luni de relație. Aceasta a descris această relație ca fiind una „terapeutică” deoarece și Henry a avut mari probleme cu drogurile, însă a reușit să scape de dependență. Totuși, Demi Lovato s-a simțit copleșită și a decis să ia o pauză pentru a se concentra asupra sănătății sale și a tratamentului pe care trebuie să îl urmeze.

Bradley Cooper

Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărțit după patru ani de relație. Cei doi aveau probleme de ceva vreme, dar de dragul fiicei lor, Lea De Seine, au încercat să stea împreună. La acea vreme s-a zvonit că la destrămarea relației lor ar fi contribuit și legătura pe care Cooper o avea cu colega lui de scenă din „A Star Is Born/ S-a născut o stea”, Lady Gaga.

Bella Hadid

Bella Hadid și The Weekend au început o relație în 2015, după ce s-au cunoscut la Coachella, însă s-au despărțit după câteva luni. S-au împăcat în iulie 2018, dar carierele lor i-au ținut la distanță unul de celălalt prea mult timp, iar asta a creat tensiuni între ei. O sursă apropiată cuplului a destăinuit că modelul și cântărețul speră într-o împăcare pe viitor, dar momentan se concentrează pe proiectele lor.

Meg Ryan

Meg Ryan s-a despărțit de John Mellencamp după ce în noiembrie 2018 se logodiseră. Se pare că de vină ar fi fost rockerul, care nu dorea să se căsătorească pentru a patra oară. Meg Ryan și Mellencamp au început o relație în anul 2011, după ce bărbatul a divorțat de cea de a treia sa soție, modelul Elaine Irwin, cu care a fost căsătorit timp de 18 ani. S-au despărțit în 2014 din cauza distanței – Meg locuia la New York, iar John în Indiana. După o lună, cei doi au confirmat că s-au împăcat. Dar se pare că nici de data aceasta relația lor nu a fost de durată.

Dakota Johnson

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit după o relație de doi ani. Anunțul a luat prin surprindere întreaga lume pentru că cei doi se înțelegeau bine și păreau foarte fericiți împreună. La începutul anului Chris cumpărase o casă în valoare de 4.7 milioane de euro în Malibu în care să locuiască alături de Dakota. Chris Martin a mai fost căsătorit cu Gwyneth Paltrow și au împreună doi copii, Apple și Moses.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter