EXCLUSIV! Declarații neașteptate de la Feli: „Sunt leșinată de durere”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:40
Filmare video

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Suntem în miez de pandemie, iar toate industriile au de suferit din această cauză. Feli ne-a povestit în acest context care sunt poverile vieții de artist în asemenea vremuri.

Feli ne-a povestit într-un interviu exclusiv, care apare în ediția de octombrie a revistei Unica, despre cum cariera ei a avut de suferi din cauza pandemiei care ne-a lovit: „A fost o provocare. Primul concert LIVE online pe care l-am făcut a fost pe TikTok. Am avut așa mari emoții că îmi transpirau palmele.”

Feli a mai povestit că este „leșinată de durere” din cauza dorului de muzică – dar, din fericire, pe partea financiară nu a avut de suferit, întrucât apucase deja să pună bani deoparte, după cum a zis chiar ea: „Nu m-am gândit intens la partea financiară. Într-adevăr, poate a fost o zonă de comfort faptul că avem ceva economii, dar nu voiam să intru în aceste gânduri. Cred cu tărie că gândurile iți creează viitorul. Așa că am ales să gândesc pozitiv și cu speranță”.

Poți citi interviul integral în ediția de octombrie a revistei Unica, ce se află deja la punctele de difuzare a presei.

: Dumitru Angelescu

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!