Retrospectiva anului: Ce vedete și-au făcut schimbări radicale de look în 2019

De Oana Dinu, pe
John Travolta

Starurile de Hollywood, precum și vedete din showbiz-ul românesc au decis să își schimbe radical înfățișarea și au reușit să suprindă pe toată lumea. Fie că a fost vorba despre un nou rol sau și-au dorit să arate diferit, unii dintre ei și-au șocat fanii cu noile tunsori. Iată ce vedete și-au făcut schimbări radicale de look în 2019.

Actorul s-a tuns zero și și-a lăsat barbă. Noua frizură a acestuia are legătură cu filme în care actorul va juca, „The Poison Rose”, „Trading Paint” și „Moose”.

Channing Tatum

Actorul Channing Tatum s-a gândit că are nevoie de o schimbare și a făcut o mișcare drastică. Acesta a decis să adopte stilul lui Eminem, s-a tuns foarte scurt și și-a vopsit părul blond.

Jason Momoa

Actorul era cunoscut pentru barba sa, iar fanii au rămas șocați să-l vadă fără ea. Jason Momoa a renunțat la podoaba sa facială pentru prima oară în șapte ani. Acesta vrut să atrage atenția asupra poluării cu plastic.

Michelle Obama

Soția fostului președinte american Barack Obama a făcut furori pe internet după ce a apărut cu un look mai îndrăzneț și mai tineresc. Cu un păr lung, încrețit natural și cu șuvițe luminoase, Michelle Obama a fost lăudată de internauți.

Selma Blair

Selma Blair și-a șocat fani când a apărut rasă în cap. Din păcate, schimbarea ei radicală de look nu a fost de ordin estetic, ci un pas necesar în procesul de recuperare după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Russell Crowe

Cu multe kilograme în plus și fără prea mult păr pe cap, Russell Crowe, care a cucerit inimile femeilor din întreaga lume odată cu rolul său din „Gladiatorul”, și-a luat prin surprindere admiratorii. Toată lumea a respirat ușurată când a aflat că era vorba despre noul personaj al actorului din filmul „Unhinged”.

Radu Vâlcan

Și Radu Vâlcan s-a decis să facă o schimbare radicală de look în 2019. Prezentatorul de televiziune s-a ras în cap, iar primii care au avut un șoc când l-au văzut au fostsoția sa, Adela Popescu și cei doi băieței.

Demi Lovato

În timp ce majoritatea vedetelor au ales să își schimbe look-ul într-un mod subtil, altele sunt mai îndrăznețe și apelează la schimbări majore. Acesta este și cazul lui Demi Lovato, care și-a șocat fanii cu noua culoare a părului ei. Tunsă bob lung, Demi Lovato a optat pentru o culoare foarte aprinsă și și-a vopsit vârfurile verde neon.

Nicolas Cage

După ce a trecut printr-un divorț încununat de scandal, Nicolas Cage a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Starul de la Hollywood a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când s-a prezentat pe covorul roșu cu o barbă stufoasă.

Mădălina Ghenea

Frumoasa actriță româncă și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Milano cu părul scurt și blond. Însă această schimbare nu a fost una permanentă, întrucât modelul a optat pentru o perucă blondă, păstrându-și părul lung și brunet care a consacrat-o.

Naomi Campbell

Și Naomi Campbell a apelat la un truc de hairstyling pentru a da senzația că s-a tuns scurt. Modelul a pășit cu încredere și cu zâmbetul pe buze la Paris Fashion Week.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter