Retrospectiva anului: Cupluri celebre care au divorțat în 2019

De Oana Dinu, pe
Jeff și MacKenzie Bezos

După ce am vorbit despre marii dispăruți ai anului 2019, printre care și mulți artiști români, a venit vremea să vorbim și despre cele mai celebre divorțuri din acest an, atât din România, cât și de la Hollywood. Indiferent că a fost vorba de 25 de ani de căsnicie sau de patru zile, vedetele au considerat că este momentul să meargă pe drumuri separate. Iată care au fost cuplurile celebre care au divorțat în 2019.

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, și soția lui MacKenzie, scriitoare şi fondatoarea organizaţiei anti-hărţuire Bystander Revolution, și-au anunțat divorțul la începutul anului. Aceștia au luat decizia să se despartă după 25 de ani de căsnicie. Se pare că motivul divorțului ar fi fost relația extraconjugală pe care Jeff Bezos ar fi avut-o cu prezentatoarea TV Lauren Sanchez.

Nicolas Cage și Erika Koike

S-au căsătorit în luna martie la Las Vegas, după o relație de un an. Actorul a regretat decizia la doar patru zile de la ceremonie și a cerut anularea căsătoriei. Divorțul s-a pronunțat după trei luni. Cage a declara că era în stare de ebrietate atunci când a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă și mai mult, că Erika i-a ascuns faptul că a avut probleme cu legea. Aceasta i-ar fi cerut actorului și o pensie de întreținere, susținând că a pierdut multe oportunități profesionale, iar imaginea ei a fost afectată.

Adele și Simon Konecki

Adele a anunțat în luna aprilie că s-a despărțit de soțul ei, după cinci ani de relație și trei de căsnicie. Cei doi au un fiu împreună, Angelo, care a venit pe lume în 2012, pe care îl vor crește împreună. Singurele informații care au mai ieșit la iveală despre artistă indicau că e gata să iasă din nou la întâlniri și să se bucure de viața de femeie singură. Adele a hotărât să se concentreze pe propria persoană. A făcut sport și a reușit să slăbească 19 kilograme.

Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli

După 10 ani împreună, dintre care cinci petrecuți în calitate de soț și soție, artistul italian și Marica Pellegrinelli au decis să meargă pe drumuri separate. Au împreună doi copii, pe Rafaella Maria și Tulio Gabrio. Nu au vrut să dea detalii despre motivul divorțului, dar au spus că decizia a fost de comun acord și vor continua să țină legătura. Cântărețul a mai fost căsătorit o dată, cu Michelle Hunziker, cu care are o fată, Aurora.

Larry King și Shawn Southwick King

Larry King,  unul dintre cei mai mari realizatori TV din lume, a divorțat de cea de-a șaptea soție, după 22 de ani de mariaj. Cei doi au mai vrut să divorțeze și în 2010,  după ce au apărut zvonuri despre infidelitatea ei, însă la vremea aceea cuplul și-a retras actele depuse la notar. Se pare că și de data asta a fost vorba despre o relație paralelă a lui Shawn Southwick. Soții King s-au căsătorit pe 5 septembrie 1997 și au doi băieți împreună – Chance și Cannon.

Miley Cyrus

După opt luni de căsnicie și zece ani de despărțiri și împăcări, Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit. Cei doi aveau împreună 16 animale de companie, dintre care șapte câini, trei pisici și doi porci. Miley Cyrus a trecut ușor peste divorț și a apărut în public cu Kaitlynn Carter, dar relația dintre cele două a durat doar o lună. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a devenit iubita cântărețului Cody Simpson.

Colin Firth și Livia Giuggioli

Actorul a anunțat că s-a despărțit de soția sa, producătoarea italiană de film Livia Giuggioli, după 22 de ani de mariaj. Cei doi au doi copii, Luca și Matteo, ambii născuți la Roma. Livia l-a înșelat pe Colin cu un prieten din copilărie, Mario Brancaccia. Firth a decis să îi mai dea o șansă soției sale, însă căsnicia lor nu a mai rezistat mult.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a declarat că a încercat să își salveze căsnicia, dar totul a fost în zadar. Alexandru Papadopol a fost cel care a cerut divorțul. Ioana și Alex s-au cunoscut în urmă cu 15 ani pe platourile de filmare, iar în ultimii 12 ani au format un cuplu în calitate de soț și soție. Cei doi au împreună o fiică, pe Ruxi, pentru care au stabilit custodie comună.

What’s Up și Simina

Cei doi au decis să divorțeze după o relație de nouă ani, din care trei ani petrecuți în calitate de soț și soție. Artistul a mărturisit că motivul pentru care căsnicia lor nu a mai funcționat a fost faptul că totul s-a transformat într-o relație de muncă și a dispărut dragostea. Cei doi petreceau foarte mult timp împreună și se certau tot mai des. What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, a făcut anunțul printr-o emoționantă scrisoare dedicată Siminei, în care îi mulțumea pentru momentele frumoase.

Andreea Antonescu și Traian Spak

Cei doi s-au separat după 12 ani de relație, urmând doar să întocmească procedurile legale. Andreea și Traian au rămas prieteni de dragul fetiței pe care o au împreună, Sienna. Având în vedere că el are afaceri în America, iar Andreea are concerte în România, cei doi au stat destul de mult timp despărțiți. După despărțirea de soțul ei, Andreea și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, jurnalistul Ștefan Manolache.

Mihai Mitoșeru și Noemi

Mihai și Noemi au hotărât să divorțeze după 13 ani de relație. Cei doi nu se mai înțelegeau și își doreau lucruri diferite, după cum a declarat Mitoșeru. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu patru ani, însă nu au mai apucat să se căsătorească religios, așa cum își făcuseră planul.

Sursă foto: Facebook, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter