Retrospectiva anului: Vedete care au trecut prin momente grele în 2019

De Oana Dinu, pe

După ce am vorbit despre evenimentele fericite care s-au întâmplat de-a lungul anului în viețile vedetelor, am decis să facem un bilanț și al etapelor dificile, chiar critice, prin care unele dintre ele au trecut. Printre acestea se află cântăreți, actori, oameni de televiziune, din țară sau de peste granițe. Iată ce vedete au trecut prin momente grele în 2019.

Vedete din România care au trecut prin momente grele în 2019

Andreea Bălan

Andreea Bălan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă în timpul operației de cezariană aceasta a suferit un stop cardio-respirator, ca urmare a vărsării lichidului amniotic în sânge.  Medicii au intervenit imediat și au resuscitat-o pe artistă, salvându-i viața. Andreea a trecut apoi prin alte operații de eliminare a unor hematoame care s-au format din cauza operației complicate prin care a trecut.

Rona Hartner

Artista a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice. Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon, ulterior fiind, din nou, operată în Franța. Rona a fost nevoită să se supună mai multor ședințe de chimioterapie pentru a înlătura riscul unei posibile recidive.

Laurențiu Duță

Artistul a fost operat de urgență după ce a înghițit din greșeală bucăți dintr-o furculiță de plastic. Aceste bucăți au ajuns în esofag, pe care l-au și perforat. Laurențiu Duță a ajuns pe masa de operație cu hemoragie internă, riscul de a face blocaj respirator precum și inflamații și infecții, fiind foarte mare. A urmat apoi un tratament cu antibiotice și s-a recuperat rapid.

Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz a trecut prin momente înfiorătoare, după ce a fost implicată într-un accident de mașină. Artista a dezvăluit că mașina în care se afla a fost distrusă în totalitate și că a scăpat ca prin minune. Deși nu a pățit nimic, a învățat o lecție extrem de importantă pentru ea.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, diagnosticat cu tumoră la colon, a fost suspect de cancer și supus unor intervenții chirurgicale succesive în Turcia, însă îndrăgitul designer a reușit să facă față acestei perioade dificile din viața sa. Acesta se află în perioada de recuperare și a fost nevoit să se supună unui regim strict.

Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, cunoscut drept „Bobiță”, din serialul „Las Fierbinți”, a fost suspus de urgență unei intervenții chirurgicale. Actorul a povestit că a suferit de „pneumotorax” (o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic). 

Cosmin Seleși

Cosmin Seleși  s-a accidentat destul de grav pe pârtia de schi. Îndrăgitul actor și-a rupt mâna pe pârtia de schi și a trebuit să o țină imobilizată o lună și jumătate. Tto în 2019, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva a ajuns pe mâna chirurgilor pentru a fi operat de deviație de sept.

Alina Sorescu

Cântăreața și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că trece prin momente grele după ce și-a pierdut bunica.

Șerban Copoț

Șerban Copoț, care este, la rândul lui, tatăl a doi copii, și-a pierdut părintele, fără, însă a da detalii despre acest eveniment trist.

Maria Cârneci

Artista a fost devastată de durere după ce și-a pierdut soțul, Romulus Petrescu. Aceasta a sperat până în ultimul moment că soțul său va face față cumplitei boli cu care se confrunta. Bărbatul trecuse printr-o operație destul de grea cu câteva luni înainte, în urma căreia au apărut complicații.

Leonard Miron

Fostul prezentator de televiziune a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, aceeași boală din cauza căreia a decedat și mama sa. Acesta a mai dezvăluit că a refuzat să facă chimioterapie, însă urmează un tratament în Anglia și, în paralel, a apelat și la ajutorul unui psiholog.

Catrinel Sandu

Catrinel Sandu a trecut prin momente grele în 2019 după ce tatăl său, care se confrunta cu o serie de probleme de sănătate, a încetat din viață. Acesta suferise un accident vascular cerebral cu 4 luni înainte și situația sa era destul de delicată din cauza antecedentelor sale medicale: by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, sindrom anxios.

Cristi Brancu

Prezentatorul TV și-a pierdut mama în vara anului 2019. Acesta a anunțat vestea tristă printr-o serie de mulțumiri adresate celei care i-a dat viață. Tatăl lui Cristi Brancu a murit în 2014, în timp ce el se afla în vacanță.

Vedete internaționale care au trecut prin momente grele în 2019

Will Smith

Will Smith, în vârstă de 51 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală după ce medicii i-au descoperit o tumoră precanceroasă la colon, în urma unui control de rutină. Actorul american a dezvăluit că a ajuns pe masa de operație după ce a făcut o colonoscopie, recomandată bărbaților peste 50 de ani, întrucât în acest fel pot fi detectate semnele incipiente ale cancerului și alte maladii.

Peter Andre

Peter Andre a fost spitalizat de urgență din cauza unor atacuri de panică severe. De mai mulți ani starul pop se luptă cu anxietatea, însă nu a dorit să facă public acest lucru până acum. De curând el a dezvăluit că a suferit o cădere nervoasă în timp ce cariera sa se afla în plină ascensiune.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a fost internat de urgență din cauza unor complicații ale gripei, la doar câteva zile după ce și-a anulat turneul european. Artistul a explicat că a fost nevoit să facă acest lucru deoarece s-a îmbolnăvit de gripă și bronșită, iar doctorii erau îngrijorați că ar punea face pneumonie.

Justin Bieber

Artistul suferă de depresie, iar la începutul anului se simțea „dărâmat și obosit”. Justin Bieber le-a mărturisit fanilor că trece printr-o perioadă dificilă, că se simte ciudat şi izolat și i-a rugat să se roage pentru el. Cântărețul a dezvăluit că a fost dependent de sex și de antidepresive.

Alain Delon

Alain Delon a suferit un accident cerebral vascular și o ușoară hemoragie cerebrală. A fost operat la Pitié-Salpętričre (n.r. spital din Paris), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă, apoi a fost mutat într-o clinică din Elveția pentru a se odihni. În 2018, actorul a fost operat în secret la o clinică privată, după ce a acuzatdureri insuportabile la șold, iar infecția din corpul lui îi punea viața în pericol.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg a fost la un pas de moarte după ce timp de o lună s-a luptat cu o pneumonie. Actrița a povestit că a contractat o infecție respiratorie la ambii plămâni, în urma căreia a făcut un șoc septic. Din fericire, după o lungă recuperare, aceasta a scăpat de problemele de sănătate ce îi puneau viața în pericol.

Britney Spears

Artista a fost foarte afectată de problemele de sănătate ale tatălui său, Jamie, care a fost la un pas de moarte. Bărbatul a suferit două operații de colon, iar Britney a renunțat la partea profesională pentru a fi alături de el. Ulterior, aceasta a hotărât că trebuie să se ocupe și de ea, motiv pentru care s-a internat într-un centru de sănătate mintală. Câteva luni mai târziu, cântăreața a trebuit să înfrunte și problemele referitoare la custodia copiilor ei. Dacă înainte, drepturile de custodie erau de 50% pentru fiecare, acum sunt de 70% pentru  Kevin Federline, fostul ei soț, și 30% pentru Britney.

Dalai Lama

Și Dalai Lama a trecut prin momente grele în 2019. Liderul spiritual al tibetanilor a fost internat în spital din cauza unei infecții respiratorii. Acesta a ajuns pe mâinile medicilor după ce a acuzat dureri pectorale.

Mel B

Melanie Brown, cunoscută sub numele de scenă Mel B, a ajuns de urgență la spital după ce, în timpul repetițiilor pentru turneul Spice Girls, și-a pierdut parțial vederea. Problema a fost cauzată de un herpes ocular, o infecție destul de comună, dar cântăreața și-a revenit.

Mathew Knowles

Tatăl lui Beyonce a dezvăluit că suferă de cancer la sân. Acesta a povestit că a primit teribila veste după ce a observat pete de sânge pe tricourile sale. Acesta a fost supus unei operații în urma cărei s-a simțit foarte bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter