Retrospectiva anului: Vedete care s-au logodit în 2019

De Oana Dinu, pe
Katy Perry

Vedete importante ale showbizului autohton și internaţional au hotărât să pună capăt celibatului în 2019 și au îndrăznit să treacă la etapa următoare în relațiile lor de cuplu. Acestea au anunțat fericite pe rețelele de socializare că urmează să se căsătorească. Iată care sunt vedetele ce s-au logodit în 2019.

Katy Perry a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, actorul Orlando Bloom, chiar de Valentine’s Day, după o relație de trei ani. Katy și Orlando și-au început relația după ce s-au cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016. S-au despărțit în martie 2017, însă în februarie 2018 au anunțat că formează din nou un cuplu. Cei doi vor să mai aștepte puțin înainte de a face pasul cel mare și asta pentru că își doresc să își mărească familia înainte.

Jennifer Lopez

Starul latino și fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, cu șase ani mai tânăr, formează un cuplu din luna martie a anului 2017. Cei doi îndrăgostiți au confirmat fericitul eveniment printr-o fotografie publicată pe o rețea de socializare. În imagine, Jennifer și Alex au mâinile împreunate, în lumina caldă a unui minunat apus de soare. Cântăreața poartă pe deget inelul de logodnă cu diamant alb, pătrat, de dimensiuni mari.

Roxana Vancea

Antrenoarea de fitness și fostă asistentă de televiziune, Roxana Vancea, și partenerul său de viață, Dragoș Paiu, se pregătesc pentru a face pasul cel mare. Chiar dacă inițial cei doi și-au ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor, ulterior, când s-au convins că sunt făcuți unul pentru celălalt, și-au asumat-o și cererea în căsătorie nu a întârziat să apară.

Bindi

Bindi, fata vânătorului de crocodili Steve Irwin, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Chandler Powell, chiar de ziua ei de naștere. Cei doi s-au cunoscut în 2013, s-au plăcut pe loc și au rămas împreună.

Lili Sandu

Și Lili Sandu a primit inelul de logodnă de la iubitul său, manechinul Silviu Țolu, chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Lili Sandu este cu 13 ani mai în vârstă decât viitorul său soț, însă acesta aspect nu pare să-i deranjeze absolut deloc pe cei doi, având în vedere că sunt împreună de peste patru ani și se înțeleg de minune.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit după o relație de doi ani. Ei și-au făcut debutul din poziția de cuplu în noiembrie 2017. Aceasta va fi prima căsnicie pentru Jost (36 ani), și a treia pentru Scarlett Johansson (34 ani). Frumoasa actriță a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds și cu Romain Dauriac, tatăl fetiței ei, Rose, în vârstă de 4 ani.

Ducu Ion

Ducu Ion și Ioana Blaj, mama fetițelor lui, s-au hotărât să treacă la următoarea etapă în relația lor care durează de șase ani. De ziua lui de naștere, pe 12 mai, Ducu Ion a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în 2014 au devenit părinți pentru prima dată. În tot acest timp, cei doi au purtat, în loc de verighete, două brățări identice. Ducu Ion a mai fost căsătorit cu Diana Dumitrescu, însă în 2013, după 4 ani de mariaj, cei doi au divorțat.

Simona Halep

Simona Halep și iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, s-au logodit în secret, după o relație de numai câteva luni. Se pare că aceștia au stabilit deja data nunții și detalii legate de marele eveniment care va avea loc în luna septembrie, la Constanța, orașul natal al Simonei. Conform unor surse din apropierea sportivei, la petrecere vor participa peste 1000 de invitați, printre care și multe personalități din lumea sportului.

Roxana Ionescu

Iubitul ei a cerut-o în căsătorie la sfârșitul lunii aprilie. De dragul lui Tinu Vidaicu, vedeta a renunțat la televiziune după 15 ani și s-a stabilit în Timișoara, pentru a fi mai aproape de omul de afaceri. „Mama Natură”, așa cum a devenit cunoscută Roxana în fața publicului, și alesul inimii ei s-au gândit să ajungă în fața altarului anul viitor. Proaspăt logodiți, cei doi au anunțat că vor deveni părinți, dar, din păcate, sarcina s-a oprit din evoluție la șase luni.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter