EXCLUSIV! Feli a dezvăluit: merge la terapie! Cât de mult o ajută psihologul

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:40
Vedetele nu vorbesc suficient de des despre sănătatea lor psihică, însă Feli - sinceră și autentică așa cum o știm - nu s-a sfiit să ne povestească despre cum a trecut prin depresie și a reușit să treacă peste cu ajutorul psihologului.

În ediția de octombrie a revistei Unica, Feli ne-a povestit totul despre cum a fost cerută în căsătorie de tatăl fetiței ei, despre greutățile vieții de artist în pandemie și despre năzbâtiile pe care le face cea mică.

„Am un truc foarte puternic și anume – merg la terapie”, a zis Feli. „În România, mersul la psiholog e un bau-bau. Cred că te ajută foarte mult să te duci într-un loc în care cineva nu este subiectiv și te ajută să ai grijă de tine.”

Citește și: EXCLUSIV! Feli vorbește despre viața de familie din pandemie, de când s-a logodit

Ea a mai adăugat: „Am trecut printr-o depresie destul de urâtă, dar Cătălin, mama și prietenii-familie, terapia (care este foarte importantă în viața tuturor), m-au ajutat enorm”.

Întregul interviu cu Feli poate fi citit în paginile ediției de octombrie a revistei Unica, ce se află acum la punctele de difuzare a presei.

Filmare video: Dumitru Angelescu

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter