EXCLUSIV! Feli a destăinuit ce face când Nora Luna transformă fără să vrea un cuvânt într-o înjurătură

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:40
Pentru cel mai recent număr al revistei Unica, am stat de vorbă cu Feli despre ea și familia ei. Printre altele, ne-a povestit unul dintre cele mai amuzante momente din ultimul timp petrecute alături de fetița ei.

Fetița ei, Nora Luna, împlinește curând doi ani și se află în perioada când îi place să învețe poezii. Dar pentru că încă nu poate pronunța chiar toate cuvintele corect, mai face și greșeli din când în când – greșeli care îi amuză pe părinții ei, Feli și Cătălin,  extrem de mult.

„La unele cuvinte, cum nu le poate pronunța, îi ies așa niște înjurături,” a zis ea râzând. „Și noi, ca părinți buni ce suntem, o punem să repete poezia, ca să ne mai distrăm în punctul în care nu spune cuvântul bine și scapă o înjurătură, pentru că știm că după aceea le pierdem. Cred că toți părinții fac asta, până la urmă.”

Citește și: EXCLUSIV! Feli povestește ce reacție a avut fetița ei când a aflat că se căsătorește

Feli a povestit și mai multe despre Nora Luna în interviul din revistă. „E o altfel de iubire cea pe care o primesc de la Nora Luna”, a zis ea. „Învăț să iubesc altfel lucrurile mici, care sunt de fapt atât de mari. Nora spune «iubesc» în loc de «îmi place». Ea când desenează spre exemplu, se oprește uneori și pupă culorile și spune «Iubesc, verde!» – tradus «Te iubesc, culoarea verde!». Este cel mai bun învățător al meu”.

Interviul integral poate fi citit în ediția de octombrie a revistei Unica, care se află deja la punctele de difuzare a presei.

Filmare video: Dumitru Angelescu

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter