EXCLUSIV! Feli a dezvăluit cum arată nunta ei de vis: „Este o zi în care ai dreptul să fii egoist”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:41
După ce ne-a povestit în exclusivitate despre momentul când a spus „da” bărbatului pe care îl iubește, Feli ne-a zis și cum arată nunta ei ideală.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Tatăl fetiței ei, Cătălin, a cerut-o în căsătorie în cel mai adorabil mod. Cu toate astea, ei doi nu se grăbesc să se căsătorească, acum că s-au logodit. „Nu vrem să facem totul pe fugă”, a zis Feli.  Cu siguranță când se va putea (în funcție de cum se așază lucrurile după perioada asta grea prin care trecem cu toții), o să ne punem la masă ca doi bătrânei și o să facem planul certându-ne că unul vrea cumva, celălalt vrea altcumva!”

Citește și: EXCLUSIV! Feli: prima ședință foto cu viitorul soț și fetița lor

Pentru Feli, nunta ideală este definită de simplitate și naturalețe. „Îmi doresc mult să fiu o mireasă desculță”, a recunoscut ea. „Să dansez în iarbă cu tălpile goale și să ne înconjoare natura și oamenii pe care îi iubim și prețuim”. 

Urmărește clipul video în care Feli povestește mai multe despre nunta ei de vis – iar dacă vrei să citești interviul integral, îl găsești în ediția de octombrie a revistei Unica, ce se află deja la punctele de difuzare a presei.

Filmare video: Dumitru Angelescu

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!