EXCLUSIV! Prima reacție a lui Feli când a fost cerută în căsătorie: „M-am aruncat pe canapea și am început să plâng și să tremur”

Feli a fost cerută în căsătorie în plină pandemie, însă momentul a fost unul la care nimeni nu se aștepta: s-a lăsat cu plâns și tremurat.

Cătălin, viitorul soț al lui Feli și tatăl fetiței lor, Nora Luna, a cerut-o în căsătorie pe artistă într-un mod pe care artista l-a descris ca fiind stângaci și adorabil. „Nu pot să zic că a fost ceva ca în povești”, a zis ea zâmbind. „M-am aruncat pe canapea și am început să plâng și să tremur”. Reacția încărcată de emoții a artistei a făcut-o pe artistă să uite să spună „da”, așa că a fost cerută încă o dată în căsătorie.

Citește și: EXCLUSIV! Feli: prima ședință foto cu viitorul soț și fetița lor

Feli și Cătălin apar în prima ședință foto exclusivă cu fetița lor, Nora Luna, în ediția de octombrie a revistei Unica. Tot acolo, Feli ne-a povestit, într-unul dintre cele mai sincere și vulnerabile interviuri ale ei de până acum, despre provocările vieții de familie, viața de artist în pandemie și viziunea ei pe tema body positivity.

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter