EXCLUSIV! Feli, declarații surpriză: „Nu mă văd în fața microfonului până la adânci bătrâneți”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:40
Feli este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, muzica ei cucerind milioane de oameni. Cu toate acestea, ea nu se vede făcând acest lucru pentru tot restul vieții.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru ediția de octombrie a revistei Unica, Feli a zis că la un moment dat, crede că se va retrage din fața microfonului, pentru a se putea concentra mai mult pe partea de compoziție muzicală. Deși în acest moment nu simte această nevoie, a zis că nu poate prezice când se va întâmpla.

Citește și: EXCLUSIV! Declarații neașteptate de la Feli: „Sunt leșinată de durere”

Feli are planuri de carieră care se extind însă dincolo de lumea artistică. Când am întrebat-o dacă încă își mai dorește să își deschidă o grădiniță doar a ei, așa cum a mai spus în trecut, răspunsul ei a fost „Bineînțeles!”.

„Este un vis pe care îl am de mică”, a explicat ea. „Ideea mi-a venit din dragostea pe care o am față de copii. Îmi amintesc că aveam 12 ani când am fost pentru prima dată babysitter. Am «crescut» o fetiță până la aproape 2 ani. Am suferit când părinții ei au decis să plece din țară. Ea încă e în inima mea un puiuț mic, deși azi joacă și ea un rol de soție.

Filmare video: Dumitru Angelescu

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter