Irina, fiica lui Dem Rădulescu, debutează la cinema. Primele secvențe din film!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Vineri, 28 februarie 2020, 19:05
„Urma" este primul lungmetraj al lui Dorian Boguță, iar în distribuție avem surpriza să o vedem pe Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu. Actrița a povestit pentru Unica.ro despre momente inedite de la filmări, despre semnele pe care i le trimite universul și despre debutul pe marile ecrane. Mai mult, vizionează clipul video de mai sus pentru a o vedea pe Irina Rădulescu în primul său rol de cinema.

Irina Rădulescu este Ana, personajul feminin central din „Urma“, un thriller despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi.

Încă de la început, de la casting, lucrurile au fost foarte frumoase și au evoluat într-un mod firesc. Totul a dus către proiectul în sine“, ne spune Irina Rădulescu.

Într-una din zilele în care filmam o scenă unde aveam eu emoții, eram morcovită, cum se spune, și stăteam pe stradă, se aranja decorul. Personajul meu în film se cheamă Ana, și așteptând așa, a trecut o dubă albă prin fața mea și când mă uit la număr – scria ANA. Și am zis: . I-am povestit ulterior și lui Dorian (n.r.: Boguță, regizorul filmului) și oricum, au fost mai multe momente de acest gen. Amuzant, neamuzant, dar universul conspiră când trebuie să se întâmple ceva. Eu cred mai degrabă în paranormal, decât în ceea ce numesc oamenii normal“, ne-a povestit actrița în exclusivitate.

Despre Irina Rădulescu

Filmul „Urma“, în regia lui Dorian Boguță, intră în cinematografele din România din 6 martie, e distribuit de Transilvania Film și o are în rolul feminin principal pe Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu. Actriță talentată de teatru, Irina (33 de ani) se află la primul rol într-un film. A copilărit printre artiști, mama sa fiind actrița Adriana Șchiopu, a debutat în teatru la doar șapte ani, a apărut în emisiuni de televiziune împreună cu tatăl ei, iar din 2008 o vedem pe scena Teatrului Mic din București, în roluri precum Miranda (în „Furtuna“, de William Shakespeare, regia Cătălina Buzoianu, 2008), Hermia (în „Visul unei nopţi de vară“, după William Shakespeare, regia Gelu Colceag, 2011), Celia (în „Volpone“, după Ben Jonson, regia Vlad Cristache, 2013), Nina (în „…ESCU“, de Tudor Muşatescu, regia şi versiunea scenică Doru Ana, 2018), Camille l’Espanaye (în „Nevermore“, după Edgar Allan Poe, regia Dragoș Galgoțiu, 2019).

Despre primul film în care joacă Irina Rădulescu

„Urma“ a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Namur și a fost selectat în competiția Spectrum la Cottbus. Scenariul este semnat de Dorian Boguță și Loredana Novak, imaginea a fost realizată de Barbu Bălășoiu (Sieranevada), iar montajul îi aparține lui Tudor Popescu. Urma este produs de Hai Hui Entertainment, în co-producție cu Mandragora, Actoriedefilm și Point Film.
Distribuția îi numără și pe Teodor Corban, Marin Grigore, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa, István Téglás.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter