Irina, fiica lui Dem Rădulescu, despre scena de nuditate din primul ei film

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu, debutează în primul ei film românesc. „Urma“ este un thriller care te ține pe jar și în care Irina a avut de jucat scene delicate. Despre una dintre aceste scene din film – cea de nuditate actrița a povestit mai multe în clipul video de mai sus!

Astfel, Irina Rădulescu este Ana, personajul feminin central din thrillerul „Urma“, primul lungmetraj al actorului și regizorului Dorian Boguță.

Scena cu nuditatea (n.r. din filmul „Urma“) a fost concepută într-un mod poetic. Nu e ceva explicit, e într-un abur, în baie. Mi-am pus probleme de natură practică. Mi-am asumat de la început scena asta. Am avut o oarecare emoție“, mărturisește în exclusivitate actrița pentru Unica.ro.

Citește șiIrina, fiica lui Dem Rădulescu, debutează la cinema. Primele secvențe din film!

Irina Rădulescu este Ana, personajul feminin central din „Urma“

Filmul „Urma“, în regia lui Dorian Boguță, intră în cinematografele din România din 6 martie, e distribuit de Transilvania Film și o are în rolul feminin principal pe Irina Rădulescu. Actriță talentată de teatru, Irina (33 de ani) a copilărit printre artiști, mama sa fiind actrița Adriana Șchiopu. A debutat în teatru la șapte ani, a apărut în emisiuni de televiziune împreună cu tatăl ei, Dem Rădulescu, iar din 2008 o vedem pe scena Teatrului Mic din București, în roluri precum Miranda (în „Furtuna“, de William Shakespeare, regia Cătălina Buzoianu, 2008), Hermia (în „Visul unei nopţi de vară“, după William Shakespeare, regia Gelu Colceag, 2011), Celia (în „Volpone“, după Ben Jonson, regia Vlad Cristache, 2013), Nina (în „…ESCU“, de Tudor Muşatescu, regia şi versiunea scenică Doru Ana, 2018), Camille l’Espanaye (în „Nevermore“, după Edgar Allan Poe, regia Dragoș Galgoțiu, 2019).

 

 

 

Foto: Alex Damian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter