Exclusiv: Laura Mușuroaea e însărcinată

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Marți, 13 martie 2018, 16:25
Vloggerul Laura Mușuroaea a anunțat în exclusivitate în cadrul emisiunii „Adevăr sau provocare“, de pe Unica.ro, că e însărcinată în patru luni cu primul ei copil.

Sarcina nu a fost planificată, dar vestea a fost primită cu multă bucurie de viitorii părinți. Laura Mușuroaea are 27 de ani și este unul dintre cei mai apreciați vloggeri de pe YouTube, locul unde face videoclipuri pe teme de beauty, fashion și lifestyle.

Laura Mușuroaea insarcinata adevar sau provocare unica exclusiv

„O să nasc în jur de 18 august și-aș dori să am o fetiță. Cu siguranță o să fie și greu, dar și frumos și oricum ne doream și eu și prietenul meu un copil la un moment, și dacă a fost să fie… “

Laura va fi și mireasă, dar după ce va veni pe lume copilul, pentru că vrea să acorde toate atenția necesară nașterii. „Am fost cerută în căsătorie, dar vom face nunta după naștere. Nu vrem să amestecăm lucrurile, Mă văd o mamă nebună, spune râzând Laura. Nu mă văd o mamă foarte protectoare și vreau să las copilul să de descopere lumea singur, să facă ceea ce-i place cum și eu, la rândul meu, am fost lăsată să descopăr multe lucruri, să învăț din experiență. Vreau să se joace afară, să vină murdar de noroi în casă, să fie activ, nu vreau să stea lipit de calculator, dar vreau să fie cât mai smart și inteligent. O să încerc să-l susțin în absolut tot ceea ce vrea să facă“, spune viitoarea mamă…

Laura Mușuroaea vrea să nască natural

„O să nasc natural, asta îmi doresc. Mi-e puțin frică, dar femeile au fost construite să facă chestia asta. Atât timp cât nu va exista nicio problemă, nu văd de ce n-aș face ceva ce este natural și normal pentru mine“, a declarat Laura Mușuroaea despre sarcină.

În numărul de aprilie al revistei Unica va apărea și ședință foto specială cu Laura Mușuroaea, în care vloggerul a imortalizat momentul sarcinii și și-a pus burtica în evidență.

Citește și – Ce canal nou de social media ar inventa Laura Giurcanu?

Citește și – Ce o enervează cel mai tare pe Laura Giurcanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter