Adevăr sau provocare cu Irina Rimes

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 iunie 2018, 14:52
Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României, iar azi, de la ora 14.00, ea vine în studioul nostru, în cadrul emisiunii "Adevăr sau provocare".

Urmărește și tu emisiunea LIVE pe site-ul nostru, pe pagina de facebook Unica.ro sau pe canalul nostru de YouTube!

Deși compune poezii de când era în clasa zero, Irina Rimes nu visa vreodată să ajungă la succesul pe care îl are acum. Interesul față de muzică i-a fost stârnit de către familie în special de către tată și bunica din linie paternă.

„Până în 2012 eu nu am fost niciodată în România și mă simțeam așa un pic rușinată pentru că toată lumea vorbea despre România, iar eu nu aveam posibilitatea de a ajunge aici. Am crescut fiind influențată din două părți: una românească și una rusească. Dacă ați putea vedea și întelege limba rusă, ați înțelege că rușii depun foarte mult suflet. La început scriam artiștilor din Moldova pe Facebook „Bună! Eu sunt Irina Rimes și am o piesă care cred că ți se potrivește, nu vrei să o asculți?” Mulți mă ignorau”, povestește Irina despre începuturile sale.

Acum, artista privește spre viitor și se consideră una din persoanele care doresc să facă o schimbare în industria muzicală românească.

„Nu fac niciodată ceva dacă nu mă pricep. Ar trebui să învăț și apoi să încerc să deschid o ușă, iar dacă nu mă pricep nici măcar nu bat! Cred că sunt una dintre persoanele care își doresc să schimbe lumea. Dacă nu aș aduce ceva nou, menirea mea ar fi nulă! De ce să vin să fac lucruri pe care deja le fac alții și poate chiar mai bine decât mine? Vreau să fac ceva nou, ceva diferit, vreau să ies din rând. Chiar dacă sunt la coadă, dacă ies un pic o să mă vadă cineva! Vreau să aduc mai multă sensibilitate în muzica românească”, a completat Irina.

Vezi șiExclusiv. Prima declaratie a Irinei Rimes dupa ce s-a anuntat ca va fi antrenor la “Vocea Romaniei”

Vezi șiIrina Rimes la “Vocea României”. Ea este noul antrenor!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter