Tot ce trebuie să știi despre pielea sensibilă și tenul intolerant, într-o ediție specială Unica Beauty News

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 13:31
Dana-Ruxandra Panghe, beauty editor UNICA, prezintă azi o ediție specială a emisiunii Beauty News!

Într-un cadru inedit, în natură, Dana ne va vorbi azi despre pielea sensibilă și tenul intolerant, alături de mai mulți invitați, specialiști și vedete, cu experiență pe această temă.

Astfel, în ediția specială Beauty News de azi o să aflăm împreună, de la dr. Monica Schifirnet, medic alergolog, și de la dr. Adina Mărgăritescu, medic dermatolog, care sunt tipurile de ten intolerant, cum ne dăm seama că avem un astfel de ten și cum trebuie să-l îngrijim corespunzător, pentru cele mai bune rezultate.

În această ediție specială a emisiunii, care va fi transmisă LIVE atât aici, pe site, cât și pe facebook Unica.ro, v-am pregătit și o surpriză – un concurs în urma căruia vom acorda 3 premii!

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți, într-un comentariu la LIVE-ul de pe pagina noastră de facebook, dacă și voi vă confruntați cu un ten intolerant – sensibil, reactiv, alergic.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Cei trei câștigători vor primi fiecare câte o rutină completă de îngrijirea tenului formată din 1 x cremă hidratantă Toleriane Ultra 40ml, 1 x cremă de curățare Toleriane Caring Wash 400ml și 1 x apă termală La Roche Posay 150ml.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter