Trenduri de nuntă pentru miresele anului 2020

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 12:40

Eleganță, romantism, simplitate, sunt cuvintele cheie pentru nunțile anului 2020. Hairstylist-ul Adrian Perjovschi vine cu recomandări pentru miresele anului 2020, în materie de coafuri de nuntă și împreună cu unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu subliniază care sunt cele mai importante noutăți de anul acesta.

Coafurile în tendințe sunt cele feminine, sexy, lejere, dar în același timp atent studiate. Se poartă părul aranjat cu textură, folosind produse de styling care nu încarcă părul și îi redau un aspect sănătos, strălucitor. În trend sunt buclele lejere cu vârfurile naturale”, explică hairstylist-ul.

Adrian Perjovschi încurajează miresele să aleagă accesoriile de păr, florile sau bentițele cu bijuterii. De asemenea, oferă recomandări în funcție de lungimea părului: “Foarte sexy este considerată coada de tip ponny tail, cu cărare într-o parte. Aceasta poate fi dreaptă sau ondulată în stil romantic. Pentru părul scurt se optează pentru texturizare cu pomade”, adaugă specialistul.

Make-up artistul Dana Petrina vine cu sfaturi pentru un machiaj care să atragă toate privirile: “Este foarte important ca machiajul pe care o mireasă îl alege să îi reflecte personalitatea, preferințele. În 2020, în trend este machiajul nude, iar miresele vor opta pentru smokey eyes, pentru eyeliner și buze strălucitoare.”

Madda Petcu, make-up artist, completează: “Anul acesta dispar exagerările în materie de volum, se păstrează naturalețea formei chipului, se poartă  tenul cât mai luminos, cât mai curat. Ca și culori, pentru pleoape mergem pe culori pastel, nuanțe de maro, arămiu, pe care le regăsim în natură.”

Stilistul bridal Adina Basalic vorbește despre trendurile în materie de rochii de mireasă: “Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. În 2020 se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist, iar printre elementele vedetă ale acestui sezon sunt aplicațiile florale 3D.”

În completarea întregii ținute vin bijuteriile: “Vorbim despre o revenire a cerceilor statement, de dimensiuni mari, din metale prețioase. Revin în atenție diamantele colorate, roz pal, bleu sau galbene, perlele, cerceii rotunzi de dimensiuni mari și pietre prețioase precum rubinele, safirele, smaraldele”, explică Andreea Moogu, designer de bijuterii.

În materie de organizare, wedding planner-ul Ivona Nenu vorbește despre ce nu se mai poartă în 2020: “Mesele rotunde nu mai sunt la modă. Mirii vor opta anul acesta pentru mesele dreptunghiulare pe care le vor orna cu cele mai spectaculoase decorațiuni. Pline de culoare, care coboară din tavan, decorațiuni uriașe. Toate acestea pentru pentru a suprinde și pentru a crea o atmosferă de basm. Iar nunțile destinație rămân în trend și anul acesta”, completează Ivona Nenu.

Designer-ul floral Dhaniel Nora descrie aranjamentele de anul acesta ca fiind elegante, luxuriante și romantice: “Anul acesta vom vedea din ce în ce mai mult buchete neobișnuite și răsfirate, cu forme neregulate. Miresele vor avea aceleași flori preferate: lalele, bujori, ranunculus, trandafir (neapărat de grădină), astilbe, chiar și pampasul, care a început să fie folosit doar anul trecut, deja apare în cerințele multor mirese. Totul pus în evidență de multe luminițe și lumânări.”

Vrei să arăți perfect în ziua nunții? Află totul despre machiajul de mireasă, eleganță și stil în ziua cea mare

Foto: Alex Gâlmeanu, 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter